RECALL MAGAZÍN, Strana 2

Proč arganový olej a jak ho co nejlépe využít - peeling, zábal...

Arganový olej je nazýván tekutým zlatem. A má to své důvody, které můžete poznat na vlastní kůži. A ...

Šišky s mákem trochu jinak - z banánů a raw

Šišky s mákem známe všichni minimálně ze školní jídelny. Pokud ale chcete zkusit něco nového - a roz...

Vynikající domácí granola, po které se zapráší

Granola....Muesli....vločky... Je jedno, jak tomu říkáte. Důležité je, že je to luxusní snídaně či s...

Jahodovo banánový koktejl z makového mléka

Jeden z našich blogů jsme věnovali samotné přípravě makového mléka - najdete tady. Jak z tohoto "mlé...

Keltská sůl nad zlato. Tipy na její využití pro kuchyň i relax

Přírodní Keltská sůl bez rafinace a příměsí je pravou mořskou solí. Oproti klasickým solím, včetně H...

Jak na makové mléko

Alternativou k běžnému mléku je mnoho "mlék", která se vyrábí z rostlinných produktů.Skvělým, chutný...

Kokosový olej úžasný nejen v kuchyni

Kokosový olej není nutné dlouze představovat. Setkal se s ním už téměř každý.Ne každý však ví, že ex...