Omlouváme se, během letních prázdnin se mohou dodací lhůty prodloužit. Děkujeme za pochopení ♥

BioAbecedář Hanky Zemanové • 2., aktualizované vydání

Kód: 24890
Akce Tip
–31 %
bioabecedar hanky zemanove druhe rozsirene vydani shoprecall
–31 % 480 Kč / ks 428,57 Kč bez DPH
Vyprodáno

Zásadní kniha o zdravé výživě
BioAbecedář je přehledný a kompletní průvodce světem zdravých potravin, nazývaný „biobible“.

Kniha vás naučí zdravé potraviny rozpoznat a navíc je skutečně denně vařit. Obsahuje nejen informace, ale také 60 oblíbených receptů z opomíjených surovin, nabízí srovnání pohledů západní i čínské dietetiky, názory ajurvédy i makrobiotiky, vždy v souladu s přirozeným selským rozumem. Nové vydání je kompletně aktualizované a zohledňuje rozšiřující se sortiment biopotravin i aktuální poznatky z oblasti zdravé výživy.

Margit Slimáková, specialistka na zdravotní prevenci (www.margit.cz)

„BioAbecedář je nejdokonalejším knižním zdrojem zdravých výživových informací v Česku. Najdete zde detailní faktografická data, doplněná skvělými osobními zkušenostmi a radami. Knihu jsem recenzovala a doporučuji ji svým klientům.“

David Šašek, vyhlášený český šéfkuchař a člen Aliance výživových poradců ČR (www.davidsasek.cz)

„BioAbecedář je pro mě obrovským zdrojem informací o potravinách a výživě vůbec. Obě knihy Hanky Zemanové bych doporučil jako povinnou četbu do každé domácnosti a do té s malými dětmi obzvlášť.“

Kniha vám odpoví na tyto a mnoho dalších dotazů:

Co z velkého výběru biopotravin používá Hanka každodenně ve své kuchyni? Jak rozpoznat a nakoupit nejkvalitnější mléko, chléb, maso či zeleninu? Jaké jsou rozdíly v mléčných výrobcích? Opravdu nám škodí, nebo prospívají? Jak uvařit luštěniny, aby nenadýmaly? Jaký je rozdíl mezi běžným masem a biomasem? Proč je biokuře dražší? A je opravdu lepší? Čím vším se dá sladit místo bílého cukru a jak? Jak vybírat med, aby byl opravdu lékem, a proč se agáve už nepovažuje za zdravé? Jak vařit přirozeně bez lepku a jak používat nové bezlepkové mouky z červené čočky, žlutého hrachu nebo čiroku? Je zdravější máslo, nebo margarín, sádlo, nebo slunečnicový olej?

Detailní informace

Detailní popis produktu

Autorka: Hana Zemanová (*1975) vystudovala Pedagogickou fakultu Univerzity Karlovy. Je autorkou nejprodávanějších knih o biopotravinách: Biokuchařky a BioAbecedáře. V září 2016 vyšla její třetí kniha, kompletně přepracovaná Biokuchařka, která se jmenuje Nová biokuchařka Hanky Zemanové.

Formát: 210 x 220 mm Vazba: pevná  Provedení: celobarevné  Počet stran: 432

Doplňkové parametry

Kategorie: NAŠE TIPY
Hmotnost: 0.1 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: