KUCHAŘKA PRO DIALYZOVANÉ PACIENTY

Kód: KN-0016
199 Kč / ks 180,91 Kč bez DPH
Skladem (> 5 ks)
Můžeme doručit do:
23.9.2021
Kniha vychází vstříc všem, jichž se daná problematika týká: Široké škále receptů, které splňují nároky na jakost surovin i chuť pokrmu, předchází stručný vhled do problematiky.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Čím dál vyšší počet pacientů v dialyzačním programu vedl autorku této knihy k hippokratovské úvaze o významu a přínosu vyváženého jídelníčku v terapii ledvinové nedostatečnosti. Kvalita surovin, dodržování jednoduchých zásad pro kombinaci jednotlivých nutrientů, ale i přiměřená tělesná aktivita a odpočinek jsou faktory, které se významně podílejí na zlepšení kvality života dialyzovaných osob. Kniha vychází vstříc všem, jichž se daná problematika týká: Široké škále receptů, které splňují nároky na jakost surovin i chuť pokrmu, předchází stručný vhled do problematiky. Jednotlivé předpisy jsou sestaveny s ohledem na potřeby pacientů v dialyzačních programech a zohledňují nejnovější trendy jak v oblasti terapie ledvinové nedostatečnosti, tak v oblasti kulinářské. 

Doplňkové parametry

Kategorie: Kuchařky
Hmotnost: 0.1 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: