Agáve nefiltrovaný sirup RAW BIO

Kód: 15023/360 15023/110 15023/140 15023/400 Zvolte variantu
Novinka Tip
120 Kč / ks 300 Kč / ks 335 Kč / ks 920 Kč / ks od 120 Kč / ks 104,35 Kč bez DPH 260,87 Kč bez DPH 291,30 Kč bez DPH 800 Kč bez DPH od 104,35 Kč bez DPH
Skladem (> 5 ks) Skladem (> 5 ks) Skladem (> 5 ks) Skladem (> 5 ks) Zvolte variantu
Varianta
Můžeme doručit do:
16.4.2021 16.4.2021 16.4.2021 16.4.2021 Zvolte variantu
Agáve je přírodní sladidlo z mexické rostliny s dužnatými listy. Agáve nefiltrovaný sirup je vyráběn za použití speciálních technologií odpařování ve vakuu při teplotě do 42 °C bez následné filtrace (proto jeho tmavá barva). Díky úpravě při nízké teplotě zůstávají v agáve sirupu všechny výživné hodnoty a enzymy zachovány a nedochází ke karamelizaci cukrů.

Více zde: https://www.zivepoteseni.cz/products/agave-nefiltrovany-sirup-raw-bio/#!


Agáve je přírodní sladidlo z mexické rostliny s dužnatými listy. Agáve nefiltrovaný sirup je vyráběn za použití speciálních technologií odpařování ve vakuu při teplotě do 42 °C bez následné filtrace (proto jeho tmavá barva). Díky úpravě při nízké teplotě zůstávají v agáve sirupu všechny výživné hodnoty a enzymy zachovány a nedochází ke karamelizaci cukrů.

Obsahuje fruktózu a inulin, jež způsobují, že sirup má nízký glykemický index (30), tzn., že nezvedá prudce hladinu cukru v krvi a nezatěžuje tak slinivku břišní a játra. Má větší sladivost než klasický cukr. Stačí ho tedy přidat méně.

Země původu: Mexiko

 

Detailní informace

Detailní popis produktu

Agáve nefiltrovaný sirup je vyráběn za použití speciálních technologií odpařování ve vakuu při teplotě do 42 °C bez následné filtrace (proto jeho tmavá barva). Díky úpravě při nízké teplotě zůstávají v agáve sirupu všechny výživné hodnoty a enzymy zachovány a nedochází ke karamelizaci cukrů. Agáve je přírodní sladidlo z mexické rostliny.

Agávový sirup můžete použít jako výborný prostředek pro ochucení kaší (jáhlové, ovesné, rýžové...), k doslazení raw dezertů (dodá jim lehce karamelovou chuť), k ochucení smoothies, koktejlů, k oslazení čaje nebo kávy. Na rozdíl od stévie se nemusíte obávat změny výsledné chuti nápoje.

Agávový sirup je dále vhodný na palačinky, lívance či ovocné saláty. Při používání sirupu z agave rostliny však nezapomeňte na to, že tento sirup je dvakrát sladší než med či cukr, a proto ho není třeba používat tolik.

TOP

Sladidlo s nízkým indexem

no sugar

Nahradí cukr

Skvělý pro teplou i studenou kuchyni

Obsahuje fruktózu a inulin, jež způsobují, že sirup má nízký glykemický index (30), tzn., že nezvedá prudce hladinu cukru v krvi a nezatěžuje tak slinivku břišní a játra. Má větší sladivost než klasický cukr. Stačí ho tedy přidat méně.

Země původu: Mexiko


Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: