Agáve nefiltrovaný sirup RAW BIO

Kód: 15023/360 15023/110 15023/140 15023/400 Zvolte variantu
120 Kč / ks 300 Kč / ks 335 Kč / ks 920 Kč / ks od 120 Kč / ks 104,35 Kč bez DPH 260,87 Kč bez DPH 291,30 Kč bez DPH 800 Kč bez DPH od 104,35 Kč bez DPH
Momentálně nedostupné Momentálně nedostupné Momentálně nedostupné Momentálně nedostupné Zvolte variantu
Varianta
Agáve je přírodní sladidlo z mexické rostliny s dužnatými listy. Agáve nefiltrovaný sirup je vyráběn za použití speciálních technologií odpařování ve vakuu při teplotě do 42 °C bez následné filtrace (proto jeho tmavá barva). Díky úpravě při nízké teplotě zůstávají v agáve sirupu všechny výživné hodnoty a enzymy zachovány a nedochází ke karamelizaci cukrů.

Více zde: https://www.zivepoteseni.cz/products/agave-nefiltrovany-sirup-raw-bio/#!


Agáve je přírodní sladidlo z mexické rostliny s dužnatými listy. Agáve nefiltrovaný sirup je vyráběn za použití speciálních technologií odpařování ve vakuu při teplotě do 42 °C bez následné filtrace (proto jeho tmavá barva). Díky úpravě při nízké teplotě zůstávají v agáve sirupu všechny výživné hodnoty a enzymy zachovány a nedochází ke karamelizaci cukrů.

Obsahuje fruktózu a inulin, jež způsobují, že sirup má nízký glykemický index (30), tzn., že nezvedá prudce hladinu cukru v krvi a nezatěžuje tak slinivku břišní a játra. Má větší sladivost než klasický cukr. Stačí ho tedy přidat méně.

Země původu: Mexiko

 

Detailní informace

Detailní popis produktu

Agáve nefiltrovaný sirup je vyráběn za použití speciálních technologií odpařování ve vakuu při teplotě do 42 °C bez následné filtrace (proto jeho tmavá barva). Díky úpravě při nízké teplotě zůstávají v agáve sirupu všechny výživné hodnoty a enzymy zachovány a nedochází ke karamelizaci cukrů. Agáve je přírodní sladidlo z mexické rostliny.

Agávový sirup můžete použít jako výborný prostředek pro ochucení kaší (jáhlové, ovesné, rýžové...), k doslazení raw dezertů (dodá jim lehce karamelovou chuť), k ochucení smoothies, koktejlů, k oslazení čaje nebo kávy. Na rozdíl od stévie se nemusíte obávat změny výsledné chuti nápoje.

Agávový sirup je dále vhodný na palačinky, lívance či ovocné saláty. Při používání sirupu z agave rostliny však nezapomeňte na to, že tento sirup je dvakrát sladší než med či cukr, a proto ho není třeba používat tolik.

TOP

Sladidlo s nízkým indexem

no sugar

Nahradí cukr

Skvělý pro teplou i studenou kuchyni

Obsahuje fruktózu a inulin, jež způsobují, že sirup má nízký glykemický index (30), tzn., že nezvedá prudce hladinu cukru v krvi a nezatěžuje tak slinivku břišní a játra. Má větší sladivost než klasický cukr. Stačí ho tedy přidat méně.

Země původu: Mexiko


Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: